Kosár | 0 termék

Részt vettünk a Sirha Budapest kiállításon (2014 márc 10-12).


Silwell - Ételcsomagolás minden fokon

Látogatóinknak köszönjük, hogy részvételükkel megtisztelték kiállításunkat. Örömmel tapasztaltuk, hogy a legújabb fejlesztésű termékeinket komoly érdeklődés kísérte. A feltett kérdésekre, igényekre rövid időn belül válaszolunk. Vevőszolgálati munkatársaink minden kérdéssel kapcsolatban személyesen állnak rendelkezésükre irodánkban és a megadott elérhetőségeken.


A kiállításon bemutatott termékek teljes választéka megtekinthető és megrendelhető a IX., Gyáli út 37/A alatti bemutatótermünkben.


Silwell - Ételcsomagolás minden fokon Silwell - Ételcsomagolás minden fokon Silwell - Ételcsomagolás minden fokon Silwell - Ételcsomagolás minden fokon Silwell - Ételcsomagolás minden fokon Silwell - Ételcsomagolás minden fokonTisztelt Partnerünk!

Szeretettel meghívjuk Önt 2014. március 10-12 között a Sirha Budapest cukrászati, sütőipari és gasztronómiai szakkiállításra.


Találkozzon velünk a Hungexpo „A” pavilon 105A/1A4 standjánál.


Silwell - Ételcsomagolás minden fokon


Nyitva tartás: hétfő - szerda: 10.00 - 17.00h


Az Önök szolgálatában üdvözlettel,

Silwell Kft munkatársai

SIRHA Budapest nemzetközi kiállítás, hazai ízekkel

A SIRHA Budapest fogadja hamarosan az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit. Új koncepció alapján szervezett szakvásárral várja a Hungexpo a korábbi FOODAPEST, UKBA és HOVENTA kiállítások partnereit.

Silwell - Ételcsomagolás minden fokon

Világgazdaság 2014. február 14. „ A nemzetközi kiállítások sorában kiemelkedő szerepet tölt be a SIRHA élelmiszeripari és vendéglátóipari kiállítás. A Franciaországban, Lyonban kétévente szervezett kiállításon legutóbb 162 000 látogató és 2 200 kiállító jelent meg.

Magyarországon a Hungexpo kapta meg a jogot, hogy SIRHA brand alatt szakkiállítást szervezzen. A nemzetközi támogatás mellett számos szakmai partnerrel dolgoznak együtt a szervezők.


Silwell - Ételcsomagolás minden fokon


A kiállítók közt jelen lesznek food és non-food termékeket forgalmazók, pék- és cukrász alapanyaggyártók és forgalmazók, gépgyártással, konyhatechnológiával foglalkozó cégek. A hazai cégek mellett a kiállítók 20 százaléka külföldről érkezik.
A kiállítás fővédnöke Dr. Fazekas Sándor, vidékfejlesztési miniszter.

A nemzetközileg elismert brand, az állami szerepvállalás, a magas színvonalú szakmai programok, az iparág számára kedvező időzítés, a szakmai közreműködők biztos hátteret teremtenek a megvalósításban.
A kiállítás célja az iparág fontos szereplőinek bemutatása mellett, hogy nemzetközi színvonalú versenyeket és bemutatókat tegyen elérhetővé a hazai szakemberek számára, és lehetőséget biztosítson a tehetséges szakemberek bemutatkozásának.

A legnagyobb érdeklődésre a Bocuse d’Or magyarországi döntője tarthat számot, de a programok sorában szerepel a Kolonics Zoltán szakmai közreműködésével megrendezésre kerülő SIRHA Budapest Desszert verseny, az MVI konferenciája és még számos bemutató és konferencia.


Silwell - Ételcsomagolás minden fokon